elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent ompli les seues places

El nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent ompli les seues places
  • Les preinscripcions de primer curs de magisteri i d’ADE també completen les places ofertades i enregistren llargues llistes d’espera

El nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, que s’estrena aquest any al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, ha vist cobertes la totalitat de les places ofertades per al seu primer curs en la fase de preinscripció, i a més ha acumulat una llista d’espera de 24 persones que esperen una vacant per a estudiar la titulació a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha afirmat que “la implantació del grau d’educació física ha estat un èxit i confirma Ontinyent com a ciutat universitària”.

A més del grau en educació física, les titulacions d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i d’Educació Infantil també han omplit totes les seues places en la preinscripció per al primer curs, i han enregistrat llargues llistes d’espera. En el cas de magisteri, 256 alumnes esperen una plaça per a estudiar al Campus d’Ontinyent; i en el cas d’ADE, la llista d’espera és conjunta entre els campus d’Ontinyent i el de Tarongers, a València, i la xifra augmenta fins als 680 alumnes.

Jorge Rodríguez, ha senyalat que aquestes dades “demostren que ha sigut tot un encert ampliar la quantitat de titulacions del Campus d’Ontinyent”, i ha volgut recordar que “l’arribada del nou grau ha estat possible gràcies a les aportacions de Caixa Ontinyent i de l’Ajuntament, tot mitjançant la Fundació Campus Ontinyent”.

El Regidor d’Educació i d’Esports, Pepe Pla, ha ressaltat la implicació en la implantació d’aquest Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per part de l’Ajuntament d’Ontinyent, ja que cedirà les instal·lacions esportives del poliesportiu per a l’ús docent de la universitat. El vice degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Ferran Calabuig, va visitar la setmana passada aquestes instal·lacions per a supervisar que s’adaptaren a les necessitats de les classes del grau, i va concloure que eren unes “instal·lacions esportives millors inclús que les de València”. Al respecte, Pla ha destacat que açò demostra que “Ontinyent té capacitat per a assumir estudis universitaris de gran qualitat”.

Subir