elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El gaudi de l’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent

El gaudi de l’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent
  • 200 esportistes de tota la Comunitat Valenciana han confirmat ja la seua inscripció en una prova que transcorrerà per la Serra de l’Ombria

MÁS FOTOS
El gaudi de l’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent - (foto 2)
El gaudi de l’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent - (foto 3)
El gaudi de l’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent - (foto 4)

El gaudi de l’esport i de la natura es combinaran el proper 24 de novembre al que serà el I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA). La prova era presentada ahir a l’Institut Jaume I de la capital de La Vall d’Albaida, en un acte que comptava amb les intervencions de l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, el regidor d’esports, Pepe Pla, el president de la Federació Valenciana d’Atletisme, l’ontinyentí Vicent Revert, el president del CAVA, Andreu Gramage, i el director tècnic de la prova, Fran Mollà.

L’Alcalde d’Ontinyent tenia paraules d’agraïment per a tots els implicats en una cita “que va a ser una gran festa esportiva, que ens aporta no sols valors com l’esforç, sinó també altres com el del respecte i l’estima a la natura”, i que transcorrerà per un circuit de 21’5 quilòmetres i 800 metres de desnivell que transcorrerà per la Serra de l’Ombria amb eixida i arribada a la pista d’Atletisme del Poliesportiu Municipal.

El regidor d’esports, Pepe Pla, valorava molt positivament l’acollida inicial que ha registrat la prova, que compta ja amb més de 200 inscrits, dels quals més del 60% són d’altres municipis valencians, animava a la ciutadania a animar als esportistes “no sols a la meta, sinó també en altres punts al llarg del circuit”, i destacava el fet que la prova haja estat inclosa dins del calendari de competicions de ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

El President de la FCVA, Vicent Revert, qui va ser president del CAVA, mostrava el seu orgull perquè la ciutat puga acollir proves d’aquest nivell, destacant que la Federació recolzarà la realització de proves com aquesta a la ciutat, en un terme l’orografia del qual permet organitzar proves de muntanya amb molts atractius per als esportistes. El Director Tècnic de la prova, Fran Mollà, incidia en aquest aspecte i definint la prova com “exigent”, tot i subratllant que els corredors “estaran molt ben cuidats, com es podrà comprovar en els 5 avituallaments líquids i sòlids repartits pel recorregut”. Quant al President del CAVA, Andreu Gramage posava de relleu la bona sintonia i col•laboració amb l’Ajuntament en l’objectiu de promoure l’esport a la ciutat. Les inscripcions a la prova es poden fer a través de la web www.timerlap.com amb un preu de 10 euros per als atletes amb llicència de la FACV i de 11 per a la resta, podent apuntar-se fins dilluns 18 de novembre a les 12 de la nit.

Subir