17 de noviembre de 2019 17/11/19

La Fundació Campus d’Ontinyent inclou la incorporació d’un nou grau entre els seus objectius per a 2016

La Fundació Campus d’Ontinyent inclou la incorporació d’un nou grau entre els seus objectius per a 2016 - (foto 1)
  • L’entitat donarà continuïtat a les beques i premis instaurats als últims anys i preveu llançar un nou programa d’educació financera

MÁS FOTOS
La Fundació Campus d’Ontinyent inclou la incorporació d’un nou grau entre els seus objectius per a 2016 - (foto 2)

La incorporació d’un nou grau, la continuïtat a les beques i premis instaurats als últims anys, i el llançament d’un nou programa d’educació financera són els principals objectius establerts per la Fundació Campus Ontinyent per al present any.

Des de la Fundació expliquen que 2015 va ser un any “molt important per a Ontinyent com a Ciutat Universitària”, una vegada posat en marxa el nou Aulari que consolida el Campus ontinyentí, amb més d’un miler d’alumnes. Una oferta acadèmica composada per ADE, Magisteri i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, a més d’Unisocietat i Unisocietat Plus, estudis més oberts i a l’abast dels més majors.
Per al 2016, la Fundació s’ha proposat ampliar l’oferta amb la incorporació d’un nou grau, que actualment està en estudi. Com destaca el President de la Fundació i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez “Un campus universitari consolidat beneficia els estudiants, però també la societat per la transferència de coneixements i la col·laboració universitat-empresa”.

I és que “estudiar a Ontinyent té avantatges”. A més de les aportacions que permeten el manteniment dels graus i la realització dels tradicionals actes d’obertura, culturals i conferències, este any, la Fundació té previst, entre altres, convocar 8 beques de formació i inserció laboral entre estudiants del Campus; lliurar el premi d’investigació econòmica “J.J.Renau, de periodicitat biennal; convocar el premi de magisteri “Balarma”, també de periodicitat bienal; i llançar el nou programa d’Educació Financera dirigit a tots el públics a través de mitjans digitals i altres actuacions més directes.

Unes actuacions que comportaran la inversió de 220.000 euros, aportats per Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent. Segons Jorge Rodríguez, “Ontinyent vol més Universitat i tot açò ens permet afirmar la seua consolidació com a ciutat universitària i la seua disposició a afrontar nous reptes”. De fet, al sí de la Fundació, i incorporant esta vegada les universitats de València i Alacant, també s’ha gestat altre projecte que veurà llum en 2016, baix la denominació “Càtedra Universitària Ajuntament d’Ontinyent–Caixa Ontinyent–ESET, per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents”.

Per la seua banda, el Secretari de la Fundació i President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha reafirmat la vinculació de Caixa Ontinyent a la seua gent i al seu territori. Segons Carbonell, “esta Fundació és una mostra de les sinergies positives que es generen quan entitats diverses decideixen col·laborar per impulsar projectes que realment tenen en compte les necessitats i la demanda de la societat, i obri la porta a noves possibilitats de futur”.

ocultar
La Fundació Campus d’Ontinyent inclou la incorporació d’un nou grau entre els seus objectius per a 2016
Subir