elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Fira per la Solidaritat ajornada per les pluges arriba aquest cap de setmana a Ontinyent

La Fira per la Solidaritat ajornada per les pluges arriba aquest cap de setmana a Ontinyent
  • Es comptarà amb la participació de 44 entitats i ONGs i inclourà espectacles de dansa de diversos països

La Fira per la Solidaritat d’Ontinyent que es va ajornar el passat 27 d’abril per les intenses precipitacions registrades a la ciutat arribarà aquest dissabte 15 de juny a la Plaça de Sant Domingo de la ciutat. Allí es donaran cita fins a 44 entitats solidàries i ONGDs que desenvolupen accions en diferents camps vinculats a la solidaritat, i que donaran a conèixer al públic les seus iniciatives.

Les activitats d’esta fira organitzada per la Regidoria de Política Social i Ciutadania juntament amb el Consell de Cooperació i Solidaritat començaran a les 11:00 hores amb un acte d’inauguració, que coincidirà amb la cloenda de la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació a Ontinyent i l’obertura de les parades de les entitats. A les 12:00 actuarà la contacontes Almudena Francés amb “Contes diversos en un món divers”. Entre les 14:00 i les 17:30 es farà un descans, per reprendre la vesprada amb la reobertura de les parades i donar pas a les 18:30 hores a una nova actuació de la contacontes Almudena Francés. A les 19:30 el grup La Trocamba Matanusca portarà a la plaça música amb ritmes balcan, kleezmer i gipsy fan, i a les 20:30 les Associacions Aibe Balcan (Bulgaria) i La Dolorosa (Equador) posaran en escena un espectacle de danses d’arreu del món. A les 21:30 hores es realitzarà un acte de cloenda, i finalment a les 22:00 tindrà lloc a la mateixa Plaça de Sant Domingo un sopar de “baix braç”.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha fet una crida a la ciutadania de tota La Vall d’Albaida “a acudir a la fira i conèixer de primera mà tot el treball solidari que fan les associacions de la ciutat i la comarca”.

Subir