19 de febrero de 2020 19/2/20

Estudiants alemanys d’intercanvi són rebuts per l'alcalde d'Ontinyent

Estudiants alemanys d’intercanvi són rebuts per l'alcalde d'Ontinyent - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Estudiants alemanys d’intercanvi són rebuts per l'alcalde d'Ontinyent - (foto 2)

  Un grup d’estudiants alemanys que es troben d’intercanvi educatiu a Ontinyent han estat rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i la regidora Rebeca Torró. En total són 20 joves estudiants de la ciutat de Gemeinde Gorsskrotenburg els que estan durant una setmana a Ontinyent, pernoctant a cases d’alumnes del Col·legi La Concepció d’Ontinyent que participen d’un intercanvi cultural pel qual van visitar al seu torn alemany el passat mes de març.

  Els i les estudiants acudien al despatx d’alcaldia acompanyats dels professors del seu centre d’origen que els acompanyen durant el viatge, així com per representants del Col·legi La Concepció, i realitzaven preguntes en castellà a l’alcalde sobre els atractius d’Ontinyent, la seua indústria o el funcionament de l’Ajuntament. Jorge Rodríguez obsequiava els visitants amb detalls de la ciutat, i estos al seu torn li lliuraven un escut de la seua ciutat d’origen, com a regal de l’alcalde del seu municipi, Friedhelm Engel, acompanyat d’una carta a la qual el primer edil de la localitat alemanya mostra l’alegria per aquest primer contacte entre ambdues ciutats.

  Al programa d’activitats previst per a estos dies, els estudiants alemanys visiten indrets d’Ontinyent com el casc antic i el Pou Clar, així com vàries empreses, per a posteriorment realitzar desplaçaments a altres localitats de La Vall d’Albaida i la ciutat de València.

  Subir