27 de febrero de 2020 27/2/20

Diumenge es coneixeran els guanyadors de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall

Diumenge es coneixeran els guanyadors de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Diumenge es coneixeran els guanyadors de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall - (foto 2)

  El proper cap de setmana a Ontinyent es completarà el quadre d’honor de la XIIIa edició del Trofeu de Raspall de la Mancomunitat. Diumenge a les 13 hores es lliuraran als guanyadors, alguns dels quals ja es coneixen arran de les finals disputades el passat dissabte. Així doncs, Genovés en prebenjamins, benjamins, alevins B i infantils A; Moixent en alevins A; i Quatretonda en infantils B, van triomfar dissabte passat al trinquet d’Ontinyent.

  La resta de finals es disputen entre dissabte i diumenge després de celebrar-se les semifinals el passat cap de setmana. Coneixerem els guanyadors de totes les categories excepte la 3a, on la final ha deparat un enfrontament valldalbaidí entre Bocairent i Benicolet que s’ajornarà en coincidir amb les festes dels primers i el Mig Any dels segons.

  Dissabte a les 10 s’enfrontaran Genovés A i Genovés B en cadets. En 4a categoria, Ontinyent disputarà en casa la final contra Planes, l’únic equip del Comtat que arriba viu a l’última eliminatòria a les 11. Diumenge a les 10 serà l’hora de 2a, duel comarcal de la Costera entre Canals i Llocnou d’En Fenollet i, a les 11:30, final de primera categoria entre Castelló de Rugat i Genovés.

  A les 13 hores es lliuraran els trofeus d’un campionat que va començar l’últim cap de setmana de setembre i ha comptat amb la participació de 400 jugadors, 89 equips i 22 municipis de tres comarques. Per la Vall d’Albaida han participat Castelló de Rugat, Quatretonda, Benigànim, Bèlgida, Agullent, Benicolet, Bocairent, Montaverner, Otos, Aielo de Malferit, Ontinyent, la Pobla del Duc i Llutxent; per la Costera Barxeta, Genovés, Llocnou d’En Fenollet, Canals i Moixent; i pel Comtat, Muro d’Alcoi, Cocentaina, Planes i l’Alqueria d’Asnar.

  Horaris pròxim cap de setmana:

  Dissabte 6 de febrer

  10.00 h cadets Genovés A - Genovés B
  11.00 h 4a categoria Ontinyent – Planes

  Diumenge 7 de febrer

  10.00 h 2a categoria Canals - Llocnou d'en Fenollet
  11.30 h 1a categoria Castelló de Rugat – Genovés

  Resultats de les finals celebrades dissabte 30 de gener:

  - Infantils nivell A: Genovés A 30; Moixent 0
  - Alevins nivell A: Moixent 30; Genovés 25
  - Benjamins: Genovés 25; Moixent 5
  - Alevins nivell B: Genovés 30 ; Canals 25
  - Prebenjamins: Genovés 25; Quatretonda 05
  - Infantils nivell B: Quatretonda A 30; Quatretonda B 5

  Subir