27 de febrero de 2021 27/2/21

El ple determina els representants de l’ajuntament a diferents òrgans i entitats

El ple determina els representants de l’ajuntament a diferents òrgans i entitats - (foto 1)

    El ple d’Ontinyent designava ahir dijous els representants de l’Ajuntament a diferents òrgans i entitats. En àmbit estrictament municipal, i d’acord amb la voluntat expressada per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, “de fer partícips a tots i totes a la construcció de la ciutat del futur”, es determinava que tots els grups polítics estaran representats amb veu i vot al Consell Econòmic i Social, un òrgan que al seu treball per al foment de l’activitat econòmica urbana, les inversions i la innovació empresarial, afegirà esta legislatura el treball al voltant del Pla Estratègic de Ciutat. D’aquesta manera, es determinava que el titular i suplent pel Grup Socialista seran María Cortés i Enrique Bataller; per Compromís José Vicente Belda i Vicente Egea; per Esquerra Unida Vicent Guerola i Manuel Ruiz; pel Partit Popular Pablo Revert i Pablo Morales; i per Ciutadans Juan Revert i Josep Mª Mora.

    Ja en entitats supramunicipals, es determinava que l’Ajuntament estiga representat al Consorci de les Comarques Centrals per l’alcalde, Jorge Rodríguez; la coordinadora de Territori i 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró; i el Coordinador de Govern Obert, Transparència i Governació, Joan Sanchis; quedant com a suplents el Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris; el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

    També es nomenava com a representant de l’Ajuntament a l’Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers a la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; sent suplent el regidor Joan Sanchis. Al Fons Valencià per la Solidaritat Ontinyent estarà representada per la regidora de Joventut i Cooperació, Daisy Katherine Ushiña, sent suplent Jaime Peris. A la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat la representant serà la regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, amb Rebeca Torró com a suplent; i a la Comunitat d’Usuaris de Vessaments Ontinyent-Agullent, els regidors titulars seran Rebeca Torró i Patrícia Folgueras, quedant com a suplents Manuel Cuesta i Joan Sanchis.

    Al Ple també es votava el nomenament de tres representants de les entitats locals al Consell de la Propietat Immobiliària de València, votant-se a favor de que esta representació l’ostenten Ontinyent, Xàtiva i Torrent, un acord que es notificarà als interessats i al Consell Territorial de la Propietat Immobiliària.

    Subir