elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Un curs permetrà formar-se a Ontinyent per a treballar en activitats d’oci infantil i juvenil

Un curs permetrà formar-se a Ontinyent per a treballar en activitats d’oci infantil i juvenil - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Un curs permetrà formar-se a Ontinyent per a treballar en activitats d’oci infantil i juvenil - (foto 2)

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i l’Escola d’Animació Juvenil EAJEF, amb la col•laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, han organitzat la que serà la VIII edició del curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil que tindrà lloc entre novembre i març a la ciutat, i per al qual s’obriran les inscripcions el proper dilluns. El Regidor de Joventut, Esports i Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla; la tècnica del Casal Jove Maria Valls i la formadora de l’Escola EAJEF Sara Vidal presentaven esta setmana l’obertura de la matrícula en aquest curs, que capacita per a treballar desenvolupant activitats educatives en temps lliure i centres de vacances, menjadors escolars o granges escola, entre d’altres.

  Segons apuntava Pepe Pla, “es un curs interessant, asequible i que recomanem, perquè ofereix eixides laborals”, estant a més a més homologat i acreditat a tot l’Estat. Quant als continguts, segons explicava Sara Vidal, l'etapa lectiva estarà dedicada als següents mòduls: l'educació en el temps lliure; context educatiu d’intervenció del monitor; programació educativa del temps lliure; activitats de la intervenció socioeducativa; i campisme.El curs es realitzarà a les instal•lacions de l’Escola per Adults de Sant Carles del 9 de novembre de 2013 al 15 de març de 2014 els dissabtes, amb una durada total de 125 hores lectives, i d’elles, 20 on-line. Com a requisit es demana que l'alumne tinga divuit anys o els haja complert abans de la finalització del curs, i el preu serà de 180 euros.

  Des del CLJO, María Valls recordava que els interessats i interesades en matricular-se podran fer-ho del 7 al 25 d’octubre al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (C/Jaume I El Conqueridor, 13), podent ampliar-se la informació a l’apartat de noticies de la web www.joventutontinyent.com .

  Subir