elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cultura penja el “no hi ha entrades” per a “Hoy no me puedo levantar”

Cultura penja el “no hi ha entrades” per a “Hoy no me puedo levantar”

    La regidoria de Cultura d’Ontinyent penjava ahir el “no hi ha entrades” per a l’espectacle “Hoy no me puedo levantar”, 20 dies abans de la seua representació a la ciutat. D’aquesta manera s’esgotaven les 1030 entrades posades a la venda per a les dues sessions previstes per als dies 9 i 10 de maig al Teatre Echegaray (22:00 i 18:00 hores, respectivament) on la companyia Arte Escénico portarà aquest musical basat en les cançons del grup musical Mecano.

    Les negociacions dutes a terme amb l’empresa pel regidor de l’àrea, José Antonio Calabuig Oviedo, han permès que, amb l’aforament ple, les representacions siguen a cost zero per a l’Ajuntament. L’edil mostrava la seua satisfacció per la bona acollida dispensada pel públic, tot destacant que “esta resposta demostra una volta més que quan es fa cultura pensant en tots i a preus assequibles la gent respon. Ho vam comprovar amb els concerts de Los Secretos i Celtas Cortos, amb l’espectacle Mamma Mia que ens va portar esta mateixa companyia, i ho tornem a constatar ara esgotant les entrades per a un espectacle que respondrà a l’expectació”, destacava.

    La companyia Arte Escénico d’Almansa portarà a Ontinyent una adaptació del llibret escrit per Nacho Cano, José Mª Cano i David Serrano, que arriba després d’esgotar entrades consecutivament en quatre representacions a la província d’Albacete. L’espectacle que arriba a Ontinyent és una representació de tres hores que fa viatjar a l’espectadors fins la “movida madrilenya” dels primers anys 80, amb 23 coreografies posades en escena per un equip de 40 persones (entre intèrprets i músics).

    L'obra, que es va estrenar per primera vegada en 2005 al teatre Rialto de Madrid, es va tornar a estrenar a a 2013 al teatre Coliseum de la capital, i després de deu mesos d'èxit i més de tres milions d'entrades venudes es va convertir en un dels musicals amb més èxit a Espanya. Arte Escénico porta ara a Ontinyent un espectacle per al que aquells que no tinguen entrades encara tenen una oportunitat: el 5% que per llei s’ha de reservar a la venda en taquilla, 27 entrades per dissabte i altres 27 per diumenge que seran per als primers en guardar cua el 9 i 10 de maig a l’Echegaray.

    Subir