elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

“Consumeix Ontinyent” inicia les seues activitats amb el sorteig de 1.500 euros en xecs-regal i una jornada d’animació infantil

“Consumeix Ontinyent” inicia les seues activitats amb el sorteig de 1.500 euros en xecs-regal i una jornada d’animació infantil  - (foto 1)
  • El regidor de Comerç destaca que la participació rècord de 106 establiments “és nou pas a la unió d’esforços per la promoció econòmica local”

Una jornada d’animació infantil al Parc del Mestre Ferrero i el repartiment de butlletes per al sorteig de 1.500 euros en xecs-regal són les primeres activitats que donen inici a “Consumeix Ontinyent”, la campanya encetada per l’Ajuntament d’Ontinyent les associacions de comerciants de la ciutat per potenciar el consum al comerç local.

La campanya, que era presentada la setmana passada pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis, i representants de les diverses associacions, ha assolit la xifra de 106 establiments participants, xifra rècord a les campanyes de dinamització comercial que s’han fet. Sanchis destacava en aquest sentit que aquest nivell de participació “suposa un nou pas endavant cap a la unió d’esforços que volem promoure des del Govern d’Ontinyent per afavorir la promoció econòmica local. Sempre hem dit que junts som més, i és d’aquesta manera com aconseguirem situar Ontinyent com un referent de serveis, que és un dels nostres objectius per a esta legislatura”.

Amb l’entrada del mes d’abril han començat a repartir-se entre els comerços adherits les butlletes per al sorteig dels 1.500 euros, repartits en 30 xecs-regal de 50 euros cadascú. Les butlletes seguiran repartint-se durant tot el mes, i el sorteig tindrà lloc en la primera setmana de maig. Pel que fa a les activitats d'animació infantil que van a realitzar-se dins de la campanya, la primera tindrà lloc aquest mateix dissabte 5 d’abril de 18:00 a 20:00 hores al Parc del Mestre Ferrero del barri de Sant Josep, veient-se continuada els dies 12 i 26 a la Plaça del Rector Lluís Espí i Plaça Coronació, respectivament.

En totes tres cites es comptarà amb 2 castells inflables de grans dimensions, 6 personatges Disney, tallers de globoflèxia i pintacares, llepolies sense gluten, 6 monitors i equip de so musical de 18:00 a 20:00. A banda per als dies 5 i 12 d'abril s'afegeix un taller didàctic musical de 19:45 a 21:00, a través de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent (SUAMO); aquest dissabte a més es comptarà amb tallers d’ous de pasqua i de plomes d’indi; i el 26 d’abril hi haurà contacontes a càrrec de l'Escoleta del Llombo.

Joan Sanchis incidia en què “consumir als nostres comerços locals ara és més important que mai, la ciutadania ha de ser conscient de que comprar als establiments de la ciutat és apostar per Ontinyent, i amb esta iniciativa a la que l’Ajuntament i els propis comerciants hem unit esforços volem implicar als veïns i veïnes en esta aposta pels nostres serveis”, destacava.

Subir