26 de febrero de 2020 26/2/20

Conselleria retirarà l’amiant del sostre del Vicent Gironès

Conselleria retirarà l’amiant del sostre del Vicent Gironès - (foto 1)
  • El Director Territorial d’Educació es compromet a atendre la demanda del Govern d’Ontinyent

  • Generalitat i Ajuntament revisen l’estat dels centres educatius de la ciutat “per tenir-los en les millors condicions possibles”

La Conselleria d’Educació retirarà aquest estiu l’amiant existent al sostre del Col·legi Públic Vicent Gironès d’Ontinyent. Així ho confirmava el Director Territorial d’Educació, Santiago Estañan, en la visita que realitzava al centre el passat divendres amb el regidor coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, acompanyat per diversos tècnics. Va estar un dels desplaçaments que tots ells van realitzar en una jornada a la que van recórrer diversos centres educatius d’Ontinyent, per comprovar in situ el seu estat i abordar la realització de possibles millores.

Els representants de la Generalitat i l’Ajuntament coincidien en destacar la importancia de treballar coordinadament “per tenir els col·legis en les millors condicions possibles”. En aquest sentit, transcendia que la Conselleria atendrà la demanda del Govern d’Ontinyent no sols de retirar l’amiant del sostre del col·legi pel seu potencial tòxic, sinó que es renovarà l’obsolet sistema elèctric del centre i es millorarà l’estat de l’ascensor.

Santiago Estañan explicava que “des del Govern autonòmic estem revisant a fons les infrastructures educatives, i volem que ajuntaments com el d’Ontinyent que s’esforcen per mantenir en bon estat les escoles compten amb tot el suport i coordinació de la Generalitat Valenciana”.

Óscar Borrell es mostrava “satisfet de que el Director Territorial haja posat data a unes obres necessàries”, assenyalant que “anem a intentar posar tots els centres educatius de la ciutat en les millors condicions possibles per a que tots els xiquets i xiquetes tinguen una bona educació”, concloïa.

Subir