3 de abril de 2020 3/4/20

El Consell d’Usuaris del CIM de Sant Rafel renova els seus representants

El Consell d’Usuaris del CIM de Sant Rafel renova els seus representants - (foto 1)

    L’Assemblea General d’Usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel d’Ontinyent ha dut a terme el procés de votacions per elegir els nous membres del seu Consell d’Usuaris. Ha estat la tercera volta que es voten els càrrecs d’aquest consell, elegit democràticament per primera volta en 2012 per tal de coordinar les diferents activitats que es porten a terme al centre.

    Cal destacar que a les anteriors instal·lacions del Llar del Pensionista de Sant Rafel no hi havia en principi Consell Rector, que es va constituir sense haver eleccions, un extrem que van plantejar els propis usuaris. D’aquesta manera, i després d’establir-se un Reglament de Règim Intern i de Funcionament del CIM, es va posar en marxa un Consell d’Usuaris coordinat pel tècnic municipal de Benestar Social i amb representació dels diferents grups que fan ús del centre.

    Els usuaris i usuàries que van exercir el seu dret al vot (entre els quals va estar la regidora de Sanitat i Igualtat, Virtudes Gonzàlez), podien decidir els seus representants entre els dos candidats a cadascuna de les 12 comissions (usuaris generals, manualitats, sevillanes, gimnàstica de manteniment, coral, etc). La regidora de Política Social, Paula García, agraïa els usuaris i usuàries la seua participació i predisposició a mantenir-se actius a esta fase de les seues vides.

    Subir