elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís presenta el seu manual per a regidories i alcaldies el dissabte a Ontinyent

Compromís presenta el seu manual per a regidories i alcaldies el dissabte a Ontinyent - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Compromís presenta el seu manual per a regidories i alcaldies el dissabte a Ontinyent - (foto 2)

  La seu de Compromís a Ontinyent acollirà demà dissabte 7 de maig a les 11.00 del matí la presentació del nou manual de treball dirigit a regidors i regidores de la coalició valencianista escrit per Josep Lluís Romero en col•laboració amb el grup de Compromís a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). La presentació d’aquest nou llibre es realitzarà per totes les comarques del País Valencià. La presentació seràportada pel mateix Josep Lluís Romero i per Vicent Xavier Vila, coordinador de formació de Compromís a la FVMP.

  Aquest manual és una “eina bàsica” per a regidors i regidores de Compromís com va reconèixerJosep Lluís Romero, autor del llibre i membre de l’àrea d’assessorament jurídic de Compromís a la FVMP va fer palesa “la necessitat d’aquest tipus de publicacions per part de l’organització a causa del gran nombre de regidories que es van obtindre en les passades eleccions locals de maig de 2015”.

  Per la seua part, Vicent Xavier Vilacoordinador de formació a la FVMP, va deixar clara “la importància que té el municipalisme dins de la política valenciana”. Per això va explicar l’aposta del grup de Compromís a la FVMP per impulsar la formació de càrrecs electes municipals de tot el País així com millorar i impulsar les eines d’assessorament jurídic per als càrrecs públics locals.

  Subir