elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comerciants i hostelers destaquen la bona resposta a la Fira de Tendes i Tapes al carrer José Iranzo

Comerciants i hostelers destaquen la bona resposta a la Fira de Tendes i Tapes al carrer José Iranzo
  MÁS FOTOS
  Comerciants i hostelers destaquen la bona resposta a la Fira de Tendes i Tapes al carrer José Iranzo - (foto 2)

  “Un espai molt còmode on hem viscut una edició amb molt bones vendes”. Els comerciants i hostelers participants a la V Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent han coincidit en destacar la bona resposta a la ubicació de la fira al carrer José Iranzo, plantejada enguany amb motiu de les obres que estan tenint lloc al carrer Martínez Valls, espai habitual d’aquesta cita comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES).

  El regidor de Comerç, Pablo Úbeda, ha destacat a més l’elevada afluència de visitants de comarques veïnes (principalment del Comtat i La Costera) com a mostra de que “el treball conjunt que venim realitzant a Ontinyent per fer de la nostra una ciutat d’atracció va donant fruits, i activitats com esta van creixent any rere any”, manifestava. Úbeda tenia paraules d’agraïment tant per als participants com per als veïns i veïnes de la zona, “per la seua comprensió amb una activitat que és positiva per a l’activitat econòmica a la ciutat”.

  Des de l’Associació d’Hostelers AHVAL, el seu President, Jordi Martínez, manifestava que “el volum de negoci ha augmentat, i haver realitzat la fira en esta ubicació ha tingut molts punts a favor per la seua accessibilitat, facilitat per a l’estacionament i amplària”, posant de relleu també “els esforços cada volta majors que fan els participants per tenir expositors cada volta més atractius”, destacava.

  Des de l’Associació de Comerciants Comerç IN, la gerent Amparo Boscà apuntava com a moment de major afluència “la vesprada de dissabte, quan la quantitat de visitants era tal que difícilment haguerem pogut donar-li cabuda a Martínez Valls”, així com l’última hora de diumenge, quan fins i tot es va haver d’allargar el tancament de la fira. Boscà destacava també el bon nivell de vendes, que va motivar que alguns comerços hagueren de reposar existències als seus expositors, “i en general l’ambient d’optimisme i alegria que vam viure, i que ens va transmetre la majoria de la gent”, manifestava.

  Per part de l’Associació de Serveis i Comerços SOC d’Ontinyent, el seu president, Toni Molina, també coinicidia en destacar la bona acollida a la ubicació en José Iranzo, un espai on, a més, tots els establiments van tenir wi-fi gratuït facilitat per l’empresa Ontitel. Quant a les vendes “als comerços que hem consultat han estat semblants o superiors a les dels últims anys, i per tant la valoració no pot ser més que positiva”, concloïa.

  Subir