elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El CLJO dona a conèixer els guardonats al Concurs de Curtmetratges “Cooperar o competir”

  El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent ha donat a conèixer els resultats del seu concurs de curtmetratges "cooperar o competir". Tres curts foren guardonats pel tractament de la temàtica plantejada i la cura en la realització de l'audiovisual. Aquests són:

  -Primer premi: "Machaco". Un curtmetratge que ens parla sobre els instints bàsics humans que afloreixen quan hi ha una pressió latent. Planteja la reflexió sobre la cooperació i la competició en el món musical.Directora: Samantha Sanchis Vidal, premiada amb 300€ pel Consell Local de la Joventut d'Ontinyent.

  http://www.youtube.com/watch?v=xUPbdbv8V0o

  -Segon premi: "Menut Lu". Ona, la protagonista, ix tots els dies de sa casa i vetla pel benestar de tot allò que l'envolta. Directora: Natalia Bas Micó, premiada amb 200€ per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Ontinyent.

  http://www.youtube.com/watch?v=qFxdXxVm6GA

  -Tercer premi: "Tom". Mitjançant una introspecció descobrim les particularitats de l’essència de Tom, en totes les seues múltiples variants.Director: Kelsang Bas Belda, premiat amb 100€ pel Cine Club Utiye.

  http://www.youtube.com/watch?v=cIOZ9eEXQG0

  -Des del CLJO s’ha explicat que aquesta experiència ha sigut la primera d'un llarg recorregut que es preten reprendre cada any, per tal de trobar propostes audiovisuals suggerents i ben cuidades que donen peu a la reflexió. Els vídeos dels curts es poden veure a la pàgina web del consell Local de la Joventut d’Ontinyent:

  http://joventutontinyent.com/

  Subir