elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Centenars d’empresaris es passen per el stand d’Ontinyent a la Fira IMEX

Centenars d’empresaris es passen per el stand d’Ontinyent a la Fira IMEX

    Centenars d’empresaris visitants a la Fira IMEX d’Alcoi s’han passat hui per el stand disposat per l’Ajuntament d’Ontinyent a aquest encontre de Negoci Internacional i Comerç Exterior que tenia lloc a l’Àgora d’Alcoi, promogut per la Cambra de Comerç, l’Ajuntament d’Alcoi i la Generalitat.

    La regidora de Territori, Rebeca Torró, i el regidor electe Jaime Peris, futur coordinador de l’àrea de Política per a les Persones a l’Ajuntament d’Ontinyent, es desplaçaven al stand d’Ontinyent a la Fira, on tenien ocasió de reunir-se amb l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés; el regidor d’Empresa de l’Ajuntament d’Alcoi Manuel Gomicia, el President de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Enrique Rico; i el President d’IMEX, Jaime Ussía.

    Dins del stand de l’Ajuntament d’Ontinyent, cridava especialment l’atenció dels presents el vídeo promocional de la ciutat realitzat al marc del fòrum I+T, així com el creixement experimentat pel Campus Universitari. Al stand, es posava també a l’abast dels visitants informació sobre els avantatges d’invertir a Ontinyent, del programa Reactiva, el programa Erasmus Emprenedors, Ontinyent com a Ciutat Eficient, així com de COEVAL i les empreses associades a la Confederació Empresarial, a més d’un resum de l’estudi de la Universitat de València que parla del potencial industrial de la zona. La Fira, a la que participen representants comercials de 16 països de tot el món, tindrà una segona jornada aquest dijous 11 de juny, i es reprendrà els propers dies 17 i 18 a Fira València.

    Subir