elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Casa de Cultura d’Ontinyent inaugura exposicions dels artistes Mireia Donat i Alberto Castelló

La Casa de Cultura d’Ontinyent inaugura exposicions dels artistes Mireia Donat i Alberto Castelló - (foto 1)
  • Són dues mostres d’escultura i pintura que es podran visitar al llarg del mes de maig

MÁS FOTOS
La Casa de Cultura d’Ontinyent inaugura exposicions dels artistes Mireia Donat i Alberto Castelló - (foto 2)

La Casa de Cultura d’Ontinyent, al Palau dels Barons de Santa Bárbara, acull des d’esta setmana i fins el proper 31 de maig dues noves exposicions, una de pintura i una altra d’escultura. Demà dijous 9 de maig, a les 19:30 hores, s’inaugurarà a la primera planta la mostra “Deformes, abstraccions orgàniques” de Mireia Donat Melús, un projecte expositiu que tracta de manera escultòrica i fotogràfica la incapacitat de l’individu per a assimilar allò que no fa referència a res en concret. La mostra parla de l’informe partint d’un conjunt de formes orgàniques que inquieta i a alhora fascina, realitzades amb cotó sintètic i niló, evocant la confusió i la indeterminació de l’objecte.

A l’endemà, divendres dia 10, s’inaugurarà també a les 19:30 hores a la planta baixa una mostra de 14 pintures a l’oli sobre taula realitzades per Alberto Castelló Juan, una sèrie basada en la novel·la curta de Wiliam Faulkner “Mentre agonitze”, que versa sobre un viatge instrospectiu dintre d’una família que espera la mort de la mare. L’artista juga amb la intimitat, des de la seguretat que dona la condició d’espectadors en un univers poblat d’imatges sense amaneraments. La inauguració d’esta mostra serà amenitzada musicalment a l’entrada amb un concert de Dronne-Folk, de Radi Alamut, experiència individual i introspectiva del músic Lluís Forner Galbis.

Totes dues exposicions son d’accés lliure i gratuït, podent ser visitades de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores, i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores, romanent tancada diumenges i festius.

Subir