8 de abril de 2020 8/4/20

La Casa de Cultura acull l’exposició del 50 aniversari del CEIP Rafael Juan Vidal

La Casa de Cultura acull l’exposició del 50 aniversari del CEIP Rafael Juan Vidal - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Casa de Cultura acull l’exposició del 50 aniversari del CEIP Rafael Juan Vidal - (foto 2)

  La Casa de Cultura d’Ontinyent, al Palau dels Barons de Santa Bárbara del Carrer Maians, inaugurava ahir dimecres a l’exposició “50 anys fent escola”. Es tracta d’una mostra organitzada per la comunitat educativa del col·legi Rafael Juan Vidal al marc de la commemoració del 50 aniversari de l'escola de la part alta del barri de Sant Rafel.

  A la mostra, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’AMPA del centre, i el patrocini de Caixa Ontinyent, es poden contemplar més de 50 fotografies de diferents moments de la història de l'escola, aportades per antic alumnat i professorat que voluntàriament les ha prestades. A més també s'exposen àlbums, orles antigues i fotografies emmarcades, entre altres elements.

  L’acte inaugural va comptar amb la presència dels regidors Rebeca Torró, Virtudes González i Pepe Pla, ponent d’Educació, qui a la seua intervenció va destacar que “la coincidència el mateix dia de l’obertura d’una exposició com aquesta i de l’acte de graduació de la primera promoció d’alumnes d’Unisocietat demostra que la nostra és una ciutat educadora i universitària, a la que l’activitat educativa cada volta és major”, assenyalava.  

  La mostra, que estarà oberta a la Casa de Cultura en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30h i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00h. Des del 29 d'abril fins al 15 de maig.

   

   

   

  Subir