elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El candidat socialista es reunirà amb col·lectius de tot tipus

El candidat socialista es reunirà amb col·lectius de tot tipus - (foto 1)

  L’alcalde d’Ontinyent i candidat socialista a les eleccions municipals del proper 24 de maig, Jorge Rodríguez, es reunirà esta setmana en 60 empresaris i professionals liberals dins de la campanya “Ontinyent marca el camí”. L’objectiu d’estos encontres, que comencen este dimarts amb un desdejuni, és fer un balanç de la gestió municipal i les perspectives per als propers anys, però sobretot Jorge Rodríguez vol conèixer de primera mà les impressions i les idees de les persones convidades.

  Jorge Rodríguez, proclamat com a candidat per unanimitat de l’assemblea local socialista el passat dijous, inicia així la ronda de reunions amb persones i col·lectius ciutadans per tal de preparar un programa electoral “que reflexe al màxim les demandes de la societat ontinyentina”, expliquen des del comité de campanya de l’Alcalde i candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent.

  Així, els socialistes inicien una ronda de contactes per preparar una proposta programàtica de la que Jorge Rodríguez avançava durant la seua proclamació que “assumirà les idees que ens faça arribar la gent, perquè per a nosaltres Ontinyent i els ontinyentins estan per damunt de tot, s’ha de posar l’accent sempre en les persones. Aquest ha estat un dels trets identitaris del Govern d’Ontinyent, i així volem que continue sent a la propera legislatura”, apuntava.

  Jorge Rodríguez avançava també que el programa contemplarà una aposta “per un creixement sostenible i sustentat sobretot en la regeneració de la indústria; per un impuls comercial que convertisca Ontinyent en un pol d’atracció cada volta major; per una rehabilitació i millora de l’urbanisme que faça més atractiva la ciutat per a veïns, empreses i turistes; i per una activitat creixent com a la ciutat universitària que ja som”, explicava el candidat.

  Subir