3 de abril de 2020 3/4/20

Calabuig Oviedo anuncia que no estarà a la candidatura socialista a les municipals

Calabuig Oviedo anuncia que no estarà a la candidatura socialista a les municipals - (foto 1)

    El regidor de Cultura d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, ha anunciat hui que no estarà a la llista socialista a les properes eleccions municipals. Calabuig Oviedo feia estes declaracions al marc de la roda de premsa de presentació del programa cultural “Ochenteando”, al qual explicava que “no és una decisió presa ara, sinó que fa dos o tres mesos que la vaig comunicar al meu amic Jorge, al que agraisc la seua confiança tots estos anys”, assenyalava.

    El regidor explicava que després de 12 anys en primera línia política “és moment de tenir altre paper”, destacant que en esta última legislatura “hem xafat molt de carrer i hem fet moltes coses: Hem posat en marxa el Consell de Cultura; programes com el de Cultura de Barri o el Festival de Circ i Teatre; hem intensificat molt la programació al Teatre Echegaray i aprofitat també llocs oberts com a espais escènics, traient la cultura al carrer; i sobretot hem aconseguit una gran implicació del món de l’associacionisme cultural en tot aquest camí: Ontinyent és una ciutat molt viva culturalment, i estem orgullosos d’haver contribuït a reviscolar eixa flama”, apuntava.

    Calabuig Oviedo assenyalava que “els socialistes no sols som els regidors de l’Ajuntament, som un gran equip de treball, i estic segur de que els companys que entren a esta legislatura van a donar-ho tot per treballar pel futur de la ciutat”, afegia.

    L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista dels socialistes a les properes eleccions, Jorge Rodríguez, recordava que Calabuig Oviedo l’ha acompanyat a l’Ajuntament des de la seua primera legislatura com a regidor (2003-2007), i li donava les gràcies “no sols per el que has fet sinó també pel que faràs. Perquè hi ha moments per estar en primera i en segona fila, però des dels dos àmbits fa falta treball per traure-ho tot endavant”, concloïa.

    Subir