elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

“Botifarra” dóna suport al tancament del Bonavista presentant el nou espectacle al mateix col·legi

“Botifarra” dóna suport al tancament del Bonavista presentant el nou espectacle al mateix col·legi - (foto 1)
  • L’alcalde d’Ontinyent i regidors del Govern acompanyen el “cantaor” de Xàtiva en l’acte i agraeixen el seu suport

MÁS FOTOS
“Botifarra” dóna suport al tancament del Bonavista presentant el nou espectacle al mateix col·legi - (foto 2)
“Botifarra” dóna suport al tancament del Bonavista presentant el nou espectacle al mateix col·legi - (foto 3)

El conegut “cantaor” xativí Pep Gimeno “Botifarra” va triar anit el Col·legi Bonavista d’Ontinyent per presentar “De Banda a Banda”, l’espectacle que durà al Teatre Echegaray de la ciutat demà divendres, al qual es fusiona la cançó tradicional valenciana amb música àrab.

“Botifarra”, que acudia acompanyat per l’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, va voler mostrar així el seu recolzament a les reivindicacions dels centres contra la supressió d’unitats escolars. Les comunitats educatives del Bonavista i també del col·legi Martínez Valls d’Ontinyent protagonitzen des de fa ja 10 dies un tancament en senyal de protesta, una mesura a la que l’artista va mostrar tot el seu suport amb aquesta presentació que va incloure la interpretació de diversos temes del seu repertori.

Abans, “Botifarra” departia uns minuts amb l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui per tercera vegada visitava el centre des que va començar el tancament en senyal de suport als pares i mares i els professionals del centre. L’acte, que es tancà amb un sopar de baix braç al mateix centre, va comptar amb la presència dels regidors del Govern d’Ontinyent José Antonio Calabuig Oviedo, Pepe Pla i Joan Sanchis.

 

Subir