26 de febrero de 2020 26/2/20

La Banda Simfònica d’Ontinyent celebra el seu tradicional concert d’aniversari

La Banda Simfònica d’Ontinyent celebra el seu tradicional concert d’aniversari - (foto 1)

  La Banda Simfònica d’Ontinyent es troba a les portes del seu aniversari i per a celebrar-ho, com cada any, ha organitzat el seu tradicional concert. Una cita de les més importants del programa anual d’aquesta agrupació, que tindrà lloc el proper dissabte 11 d’abril a les 19:30 h. al Teatre Echegaray.

  Al concert, que aborda un programa difícil i per tant de gran qualitat, es podrà gaudir d’obres clàssiques de compositors tan contrastats com Alfred Reed, Alexander Borodin o Edvard Grieg. Per concloure s’interpretarà l’espectacular poema simfònic “Herois”; una obra imponent i plena de contrastos del compositor valencià Juan Luis Roig que està basada en la invasió de les tropes franceses a la vila de Càlig.

  Un concert que a la vegada és molt popular ja que les entrades, disponibles a partir del dimecres 1 d’abril a Ad Libitum, tenen un preu de 3 €.

  Entrega d’instruments als nous components
  Encara que el concert d’aniversari és una cita especial per si mateix, hi ha un fet que el fa més emotiu si cap. I no és altre que l’entrega d’instruments als nous components que passen a formar part de la Banda Simfònica. Una emotiva recompensa que a la vegada és una porta oberta al que pot ser un futur professional per al músic i que te lloc una vegada ha finalitzat els seus estudis elementals i la seua experiència a la Banda Jove.

  Programa

  1ª Part
  - PEER GYNT (suite no.1, op.46). Edvard Grieg
  I Morning Mood, II The death of a Ase, III Anita’s Dance, IV In the Hall of the Mountain King
  • DANZAS POLOVTASIANAS DEL PRINCIPE IGOR (ballet). Alexander Borodin

  2ª Part
  • ARMENIAN DANCES (suite part II). Alfred Reed
  “Dansa del casament” i “Cançons de Lori”
  • HEROIS (simfonia per a banda). Juan Luis Roig

  Subir