25 de noviembre de 2020 25/11/20

Un autobús gratuït portarà els xiquets d’Ontinyent al campament de Jacobo

Un autobús gratuït portarà els xiquets d’Ontinyent al campament de Jacobo - (foto 1)

    Un autobús gratuït portarà aquest dilluns 4 de gener als xiquets i pares d’Ontinyent al campament de l’Emissari Real, Jacobo, que com és tradicional, s’instal·larà a l’Ermita de Santa Anna per replegar les cartes dels menuts. Amb aquest autobús, que cobrirà repetidament el trajecte entre la Plaça de la Concepció i el campament a l’Ermita de 18:00 a 21:00 hores, l’Ajuntament d’Ontinyent pretén evitar acumulacions de vehicles en un moment al qual l’afluència de visitants és molt elevada, així com facilitar l’accés a tota la ciutadania a aquest campament organitzat per l’Associació d’Amics dels Reis Mags. Al campament hi haurà un castell unflable, un “trenet” patrocinat per l’Ajuntament i sorpreses per als menuts.

    Després de passar la nit al campament, Jacobo arribarà dimarts a les 11:30 a l’Ajuntament d’Ontinyent per anunciar dels Reis d’Orient a la ciutat. Jacobo serà acompanyat a la seua entrada a la ciutat pel camí de la Costa per centenars de xiquets i xiquetes, i recorrerà el Pont de Santa Maria i carrer del Regall fins la Plaça Major. Allí Jacobo saludarà l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la corporació. L’emissari real serà convidat a pujar al balcó de la casa consistorial, des d’on llegirà un missatge dels Reis Mags als xiquets i xiquetes que tradicionalment omplin la plaça.

    En aquest missatge, els Reis convidaran a tota la població a assistir de vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18:30 des de la Parròquia de Sant Josep, i que recorrerà els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l’avinguda de Daniel Gil, els Carrers de Melcior Gomis i de Maians fins arribar al Betlem que es troba front la façana de l’Ajuntament, on finalitzarà la Cavalcada. Una vegada finalitzat l’acte, els Reis es dirigiran al Sant Hospital de Beneficència a visitar els xiquets i majors, i lliurar-los els primers regals.

    Subir