13 de diciembre de 2019 13/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Ontinyent - Marzo 2016

ANIMA participarà a les Festes de Sant Josep

ANIMA participarà a les Festes de Sant Josep

ONTINYENT | SOCIEDAD
Dins del seu calendari semestral d’activitats, ANIMA oferirà una xerrada sobre alimentació saludable organitzada per els festers de Sant Josep en el marc de les activitats de la seua setmana cultural. Una activitat oberta al públic que estarà a càrrec de l’àrea de nutrició d&rs...

Ontinyent posa en marxa una Escola de Pasqua amb activitats en la piscina coberta

ONTINYENT | SOCIEDAD
L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa una Escola de Pasqua que tindrà lloc a la piscina coberta, i per la qual xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys podran participar d’una programació que inclou natació, esports, tallers i manualitats durant 5 dies compresos entre el 29 de març i el 4 d’abril. L’activitat està organitzada des de la regidoria de Joventut, des d’on Katty Ushiña destacava “la possibilitat que donem als nostres xiquets i joves i les seues families de comptar amb activitats per pasar estos dies de vacances, a més amb un ...

Ontinyent acull la cloenda de la X edició de la campanya autonòmica “Ser dona al Sud”

ONTINYENT | SOCIEDAD
Ontinyent acull aquest dilluns la conferència de cloenda de la X edició de la campanya “Ser dona al Sud”. La conferència, coorganitzada pel Fons Valencià de la Solidaritat, i l’Ajuntament d’Ontinyent, tindrà lloc dilluns 14 de març a les 17:30 al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, amb entrada lliure. Enguany els testimonis que han recorregut fins a 24 municipis de la Comunitat Valenciana són de Carmen Montenegro, Geovanna Terceros i Flavia Marco, delegació chiquitana implicada en la creació de l’Ofic...
Comença el III Festival Diània a Ontinyent

Comença el III Festival Diània a Ontinyent

ONTINYENT | SOCIEDAD
Ontinyent acull des de hui la tercera edició del Festival Diània. Per tercer any consecutiu es planteja aquesta alternativa festiva i musical de les Comarques Centrals, organitzada per la cooperativa cultural “Sinèrgies” i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboraci...
Subir