11 de diciembre de 2019 11/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Ontinyent - Abril 2015

Se presenta la Crosszombie Ontinyent

Se presenta la Crosszombie Ontinyent

ONTINYENT | SOCIEDAD
Crosszombie se da a conocer mediante una original campaña de videos enlazados en YouTube que aportan información al estilo “elije tu propia aventura”. Los videos, en los cuales participaron voluntarios de diversas poblaciones, han sido realizados por la empresa ontinyentina BitMedia...

Ontinyent habilita un nou servei de consulta online del cens electoral

ONTINYENT | SOCIEDAD
L’Ajuntament d’Ontinyent ha habilitat un nou servei de consulta online del cens electoral. A través de l’adreça www.eleccions.ajuntament-ontinyent.es , accessible des de la web municipal i introduint el DNI de la persona empadronada a la ciutat, aquesta pot consultar el seu col·legi electoral amb el districte, secció i la mesa. El regidor de Modernització, Joan Sanchis, felicitava el departament d’informàtica per la posada en marxa d’aquest servei que està ja en funcioname...
Subir