6 de diciembre de 2019 6/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Ontinyent - Marzo 2015

El “Soterrani de les Idees” ofereix un taller gratuït sobre “gestió interior per a l’èxit”

ONTINYENT | SOCIEDAD
El “Soterrani de les Idees” oferirà el divendres 13 de març el taller “Gestió interior per a l’èxit a la vida. Com conquerir les nostres metes”. Es tracta d’una de les activitats per a emprenedors organitzades en aquest espai “coworking” posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent i dinamitzat per l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER). El ponent del taller, Sergio Cambra, professor de ioga i meditació, explicava que “Saber com funcionem, física, emocional i mentalment, dóna poder sobre un mateix...

L’oficina d’al·legacions al Consorci de Residus supera els 2.500 recursos

ONTINYENT | SOCIEDAD
L’ oficina d’al·legacions al Consorci de Residus posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent finalitza hui divendres el seu període d’atenció al públic havent superat els 2500 recursos recollits. Des del Govern d’Ontinyent s’ha explicat que aquesta oficina tanca hui les seues portes, en finalitzar el període d’exposició pública del padró fiscal aprovat per la Diputació de València, però una volta es gire als veïns el rebut del COR s’obrirà un període de recurs al qual l’Ajuntament estudiarà reobrir l’oficina....
El Cardenal preside la Misa de la Purísima

El Cardenal preside la Misa de la Purísima

ONTINYENT | SOCIEDAD
El cardenal arzobispo de Valencia, Antonio Cañizares, ha presidido esta mañana, en la Iglesia de Santa María de Ontinyent la misa de la Purísima, que se celebra cada sábado desde el año 1556 y que se conoce como la Misa Sabatina. Antes de la eucaristía, que ha dado comienzo a las 8...
Subir