5 de diciembre de 2019 5/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Ontinyent - Septiembre 2014

Ontinyent convoca beques socials per compensar la falta d’ajudes del Consell en l’inici de curs

ONTINYENT | SOCIEDAD
L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat en un 6% la quantitat destinada a beques per a llibres de text i escoletes infantils per al curs 2014-2015 als col·legis públics, concertats i escoletes infantils de la ciutat. Aquestes beques, que es lliuren des del Departament de Serveis Socials, es poden sol·licitar des de hui dia 2 i fins el proper 22 de setembre tant al registre d’Entrada de l’Ajuntament com a l’oficina PROP, i van destinades a mantenir la cobertura social que ha deixat de costat el Consell, que és qui té les competències i responsabilitats per c...
Ontinyent posa en marxa de la Policia de Barri

Ontinyent posa en marxa de la Policia de Barri

ONTINYENT | SOCIEDAD
La Policia Local d’Ontinyent preveu que aquest any 2014 finalitzarà amb un augment del 50% la xifra d’atencions a requeriments menors de la ciutadania, gràcies a la posada en marxa de la “Policia de Barri”. Observacions sobre molèsties, advertències i sol·licituds d&r...
Subir