9 de diciembre de 2019 9/12/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Ontinyent - Septiembre 2014

El Consell Veïnal d’Ontinyent demana a Alberto Fabra que atenga la problemàtica dels residus a La Vall d’Albaida

ONTINYENT | MEDIO AMBIENTE
El Consell Veïnal d' Ontinyent ha aprovat recolzar la petició de la Plataforma del Fem per demanar una reunió al president del Consell, Alberto Fabra, a la qual es tracta la situació del Pla de Minimització de Residus comarcal i el seu desacord amb la decisió del president de la Mancomunitat de Municipis de dur els residus de La Vall a la planta de Ròtova. Aquest ha estat l’últim Consell Veïnal presidit per Manuel Ruiz, qui abandonarà el seu càrrec com a regidor al Plenari Municipal d’esta setmana, al qual es tractarà l’esborrany de reglament de “pressupo...
Subir