6 de diciembre de 2019 6/12/19

Archivo de noticias de Turismo en Ontinyent - Junio 2014

El Tren de la Dipu vuelve a Ontinyent

El Tren de la Dipu vuelve a Ontinyent

ONTINYENT | TURISMO
El Tren Turístic de la Dipu viajará a Ontinyent el sábado 14 de junio para dar a conocer los principales atractivos de la capital de la Vall d’Albaida. El viaje en tren a Ontinyent saldrá desde la Estación de València Nord a las 09:35 y regresará a Valencia a las 18:55. ...
Ontinyent mostra als turistes el seu patrimoni industrial

Ontinyent mostra als turistes el seu patrimoni industrial

ONTINYENT | TURISMO
Un nombrós grup de turistes es va concentrar dissabte passat a l'ajuntament d'Ontinyent per tal de realitzar la ruta turística "Ontinyent, patrimoni industrial" inclosa dins del programa "Entre Comarques" que organitza la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida i que conclourà este cap ...
Subir