13 de diciembre de 2019 13/12/19

Archivo de noticias de Sociedad en Ontinyent - Junio 2014

Ontinyent obrirà el Punt d’Encontre Familiar d’Ontinyent el proper 19 de juny

ONTINYENT | SOCIEDAD
El trasllat del Punt d’Encontre Familiar a les seues noves instal·lacions a la Casa de Sant Rafel ja tenen data: el proper dijous 19 de juny. Així es confirmava durant la visita que realitzaven ahir a les obres en aquest local per part de representants de Creu Roja Ontinyent, ONG que gestionarà aquest servei, junt als regidors de Política Social, Manuel Ruiz, el d’Obres, Manuel Cuesta, i el Coordinador del Departament de Serveis Socials, Miguel Colorado. Els representants dels usuaris també han estat informats del canvi valorant molt positivament la gestió de l&rsq...

CSI•F urge a reparar el aire acondicionado en las dependencias del Registro Civil y de los Juzgados 2 y 4 de Ontinyent

ONTINYENT | SOCIEDAD
El sindicato CSI•F urge a Conselleria de Justicia a reparar el aire acondicionado en las dependencias del Registro Civil y de los Juzgados 2 y 4 de Ontinyent. La central sindical lamenta que la única respuesta dada a los trabajadores hasta la fecha haya sido que hasta invierno, cuando se aplique el modo calor, no funcionará la instalación. La Central Sindical Independiente y de Funcionarios (CSI•F) señala que la falta de aire acondicionado está provocando que tanto empleados públicos como usuarios sufran cada jornada las temperaturas que día a día van aumentando. E...
La Policia d’Ontinyent torna al cor de la ciutat

La Policia d’Ontinyent torna al cor de la ciutat

ONTINYENT | SOCIEDAD
El reclamat trasllat de la prefectura de la Policia Local d’Ontinyent al casc urbà ja és una realitat. L’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha inaugurat esta vesprada a l’edifici municipal anteriorment ocupat per Correus a la Plaça Major una nova seu policial “adap...
Subir