5 de diciembre de 2019 5/12/19

Archivo de noticias de Economía y Negocio en Ontinyent - Junio 2014

La Mesa de Contractacions adjudica Casa Seguí la cafeteria del Palau de la Vila

ONTINYENT | ECONOMÍA Y NEGOCIO
El restaurant Casa Seguí gestionarà els propers quatre anys la cafeteria del Palau de la Vila, en haver oferit el preu més avantatjós de les dues ofertes que s'havien presentat. La Mesa de Contractacions ha decidit adjudicar el servei a Casa Seguí després que les dues ofertes empataren en la resta d'aspectes del concurs. Seguí abonarà anualment a l'ajuntament un cànon de 600 euros per adjudicar-se el servei de cafeteria del Palau. Des del Govern confien que el servei es puga posar en marxa quan abans perquè, segons han recordat, el procés s'ha retardat pels entrebancs pos...
Subir