6 de diciembre de 2019 6/12/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Ontinyent - Junio 2014

Ontinyent posa en marxa una agenda cultural online a la web municipal

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb el departaments d’Informàtica i Comunicació, ha posat en marxa una nova agenda cultural online a la web municipal, www.ontinyent.es A través d’un banner amb el text “Ontinyent hui” la web enllaça a un apartat on els internautes tindran accés a un calendari al que apareixen les diferents activitats previstes a la programació cultural elaborada pel Consell Municipal de Cultura d’Ontinyent, que seguirà podent ser consultada en format .pdf a l’apartat d&rsqu...

La Coral de Sant Josep porta els musicals de Broadway al Teatre Echegaray

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La Coral infantil “Els Infants de Sant Josep” d’Ontinyent portarà demà a les 19:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent una aproximació a alguns dels més famosos musicals de Broadway, l’avinguda de New York on es representen les més importants obres del gènere al món. D’aquesta manera, i en un recorregut d’aproximadament 3 hores, es replegaran fragments d’obres com “Sonrisas y Lágrimas”, “Los Miserables”, “El Fantasma de la Ópera”, “Joseph and de Amazing”, “Technicolor dre...

L’ontinyentina Xaro Cortés presenta la seua última novel·la a la Biblioteca de Sant Josep

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep d’Ontinyent continua el proper dilluns 30 de juny amb el seu cicle de presentacions de llibres. En esta ocasió es tracta de la presentació de l’última novel·la “La inmensa oscuridad” de l’ontinyentina Xaro Cortés. L’escriptora, guanyadora del premi Juan Valera 2013 amb l’obra “Amargo triunfo” serà presentada pel també escriptor i antic professor de literatura José Mª Royo. La presentació tindrà lloc a partir de les 19:00 hores a la Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep....
Subir