5 de diciembre de 2019 5/12/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Ontinyent - Julio 2013

Cultura de Barri es reprén amb “Botifarra a banda” a Santo Domingo i el mag Carlos Barfi al parc Mestre Ferrero

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
El programa Cultura de Barri es reprendrà aquest cap de setmana amb un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que actuarà amb l’Agrupació Musical dins del programa Estiu Musical. El concert combinarà les cançons populars del ‘cantaor’ de Xàtiva amb la música de banda, en la línia del seu últim treball, “Botifarra a Banda”, i tindrà lloc a la Plaça Santo Domingo aquest divendres, a les deu i mitja de la nit. Junt al concert, Ontinyent acollirà un seguit d’activitats culturals repartides pels barris que “faran de la ciutat un espai...

El CLJO dona a conèixer els guardonats al Concurs de Curtmetratges “Cooperar o competir”

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent ha donat a conèixer els resultats del seu concurs de curtmetratges "cooperar o competir". Tres curts foren guardonats pel tractament de la temàtica plantejada i la cura en la realització de l'audiovisual. Aquests són: -Primer premi: "Machaco". Un curtmetratge que ens parla sobre els instints bàsics humans que afloreixen quan hi ha una pressió latent. Planteja la reflexió sobre la cooperació i la competició en el món musical.Directora: Samantha Sanchis Vidal, premiada amb 300€ pel Consell Local de la Joventut d'Ontinyent....
En un esdeveniment que convertirà Ontinyent en pol d’atracció per a les comarques veïnes

Milers de persones es donaran cita aquest dissabte a l’estadi El Clariano per veure a Alejandro Sanz

ONTINYENT | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
L’actuació del cantant Alejandro Sanz aquest dissabte a Ontinyent està tenint una bona acollida per part de les associacions de comerciants, d’empresaris i de veïns de la ciutat, que veuen en aquest esdeveniment musical de nivell internacional una iniciativa “altament beneficiosa” per a la capital de La Vall d’Albaida. El concert, fruit de l’esforç conjunt de la promotora SI Evento, l’Ajuntament d’Ontinyent i un ampli ventall d’empreses locals, tindrà lloc a partir de les 22:30 hores a l’estadi El Clariano, convertint ...
Subir