elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

ACIS Sant Rafel repartirà 80.000 bosses biodegradables dins la campanya "I Love Sant Rafel"

ACIS Sant Rafel repartirà 80.000 bosses biodegradables dins la campanya "I Love Sant Rafel"
  • L’associació presenta el disseny a la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent

L’Associació ACIS Sant Rafel, Comerços i Serveis, repartirà un total de 80.000 bosses de compra totalment biodegradables entre la seua clientela, dins la campanya "I Love Sant Rafel", posada en marxa per promoure el comerç de proximitat i familiar al barri.

El President d’ACIS, Jordi Vidal, i el Secretari, José Campos, han presentat el disseny final de les bosses a Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ontinyent. Úbeda explicava que “des del Govern d’Ontinyent sempre anem a estar al costat de la promoció del comerç de proximitat i valorem molt positivament campanyes com aquesta, que a més té una vessant mediambiental que també és d’interès".

El president d’ACIS, Jordi Vidal, agraïa la participació de tots els establiments que s'han afegit a esta campanya amb la qual, explicava, “apostem per la sostenibilitat, el reciclatge i el medi ambient, amb un tipus de bossa que no perjudique al planeta. També promoure l'afecte de la clientela als nostres comerços, i per això cada bossa porta imprés a una cara un gran cor i a l’altra banda un arbre on cada fulla és un dels nostres establiments, simbolitzant la veertebració del nostre barri i la gran quantitat de comerços i serveis que tenim", manifestava.

 

Subir