elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

45.000 participants i 50 guanyadors en la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”

45.000 participants i 50 guanyadors en la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”

    La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” ja té guanyadors, un total de 50, d’entre les 45.000 butlletes participants. El palau de la Vila d’Ontinyent acollia hui el sorteig de regals d’esta iniciativa de dinamització comercial impulsada pel Govern d’Ontinyent en el marc de la campanya nadalenca “Ontinyent Il•lusiona”, que comptava amb la col•laboració de les associacions de comerciants locals, oberta a tot el comerç de la ciutat.

    Cada premi consta d’un xec regal pel valor de 50 euros, que cal gastar fins al 31 de gener en qualsevol dels 127 comerços participants en la campanya, que reparteix en total 2.500 euros entre els clients que han fet les seues compres a Ontinyent durant la campanya de Nadal.

    El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, tenia paraules d’agraïment tant per als comerciants que han participat de la iniciativa com per als clients dels establiments locals que han optat per fer les seues compres nadalenques a Ontinyent, i destacava que l’augment en un 20% dels establiments implicats, i en 8.000 de les butlletes participants “demostren que estem anant en la bona direcció en treballar junts per fer de la nostra una ciutat d’atracció per als veïns de tota la comarca”, manifestava.

    Úbeda i un grup de representants de les diverses associacions de comerciants, (El Llombo, Sant Rafel, Comerç IN, SOC i AHVAL) eren els encarregats d’extraure els noms dels guanyadors i els seus corresponents regals a les urnes on estaven les 45.000 butlletes participants comptabilitzades. Els agraciats i agraciades seran ara avisats telefònicament per tal d’acudir a replegar els seus premis en un acte públic que tindrà lloc la propera setmana al palau de la Vila.

    Subir