elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.000 persones participen en la XXV Cursa de Sant Silvestre d'Ontinyent

2.000 persones participen en la XXV Cursa de Sant Silvestre d'Ontinyent
    MÉS FOTOS
    2.000 persones participen en la XXV Cursa de Sant Silvestre d'Ontinyent - (foto 2)

    Al voltant de 2000 persones participaven el passat dissabte a la XXV Cursa de Sant Silvestre d'Ontinyent, una cita esportiva i solidària que aquest any recaptava fons per l'associació local per la defensa i integració del malalt mental ADIEM-CRIS. L'elevada xifra de participants manté la d'Ontinyent com una de les Sant Silvestres de major afluència a la Comunitat Valenciana i també com una de les de major ràtio de participants per habitant a tota Espanya.

    El regidor d'Esports, Óscar Borrell, acompanyat pel president d'ADIEM-CRIS, Vicent Sanchis, feia el tret d'eixida a la cursa que organitza el consistori conjuntament amb els clubs locals de Ciclisme, Atletisme i Triatló i declarava que "una vegada més la ciutadania ha respon de forma massiva a aquesta cita solidària, festiva i que aquest any, a més, ha destacat pel seu caràcter familiar". Borrell tenia paraules d'agraïment per a totes les persones implicades en l'organització de la cursa, als voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local i les diverses empreses i comerços que donaren detalls i regals que se sortejaren al posterior sopar baix braç que va tenir lloc a la Sala Gomis.

    En el XV aniversari de la cursa el regidor també destacava el paper de les set dones que van impulsar la celebració de la cursa a Ontinyent, Carmen Coll, Innma Quiles, Alicia Llopis, Tere Vicedo, MªCarmen Mora, Joaqui Asensio i Cecilia Calabuig.

    Pujar