elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Xerrada informativa estalvis

Xerrada informativa estalvis
  MÁS FOTOS
  Xerrada informativa estalvis - (foto 2)

  L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor d’Oliva (OMIC), amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Oliva, ha organitzat per al pròxim 9 de desembre a les 16.30 h, una xerrada al Centre Social de Sant Vicent, sobre com protegir els nostres estalvis de cara a la jubilació.

  El taller, a càrrec d’ADICAE, Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes d’Estalvis i Assegurances, serà gratuït i obert per a totes les persones interessades.

  S’explicaran els diferents productes financers d’estalvi i inversió disponibles en el mercat, amb els seus inconvenients i avantatges, i distintes fiscalitats. Es parlarà de plans de pensions, plans de previsió assegurats, plans individuals d’estalvi sistemàtic, assegurances de jubilació, etc.

  El taller està especialment adreçat a les persones a partir de 55 anys i a les ja jubilades i pensionistes.

  Al final de la sessió es proporcionarà als assistents una guia pràctica per a xicotets estalviadors i un butlletí amb tota la informació proporcionada sobre estalvi         i inversió.

  Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum (OMIC) de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut convidar a tots els ciutadans a assistir a la xerrada, “perquè la informació és fonamental si volem estar preparats contra possibles fraus o estafes, i també protegir els nostres estalvis de cara a tindre la jubilació digna i justa, a la qual tenim dret”.

  Subir