13 de julio de 2020 13/7/20

Tractament preventiu contra els mosquits a Oliva

Tractament preventiu contra els mosquits a Oliva - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Tractament preventiu contra els mosquits a Oliva - (foto 2)

  El Departament d´Agricultura a l´Ajuntament d´Oliva informa que ahir es va realitzar un tractament preventiu per al control de possibles plagues de mosquits. Tot i ser una campanya on s'ha detectat uns nivells molt baixos de mosquits, "des del departament d'Agricultura hem cregut convenient realitzar este tractament donat que iniciem ara la temporada d'estiu".

  Els índexs baixos d'esta plaga enguany es deuen fonamentalment a les escases plutges que s'han registrat a la ciutat d'Oliva durant els darrers mesos. Este fet suposa que les larves de mosquit no proliferen a les sèquies i zones humides del terme.

  Per este motiu, des de la Regidoria d´Agricultura està procendint-se, a través d´una empresa contractada a l´efecte, al tractament d´eixes zones per tal d´actuar directament contra les larves i mosquits.

  El tractament es realitza a través del producte anomenat “Bacilus Isralensis” que és totalment ecològic i que té la particularitat que actúa sobre aquestes plagues amb un component no tòxic.

  Segons ha indicat el Regidor d´Agricultura, Vicent Santacatalina “el tractament s´ha efectuat als marges de les sèquies on l'aigua es troba estancada i és on es poden desenvolupar les larves. Així mateix, durant tot el dia de huí està realizant-se una segona fase del tractament contra les paneroles a aquelles zones on s'ha detectat una major resistència tant al poble com a la platja".

  Subir