elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Regidoria d'Educació realitza millores en els centres educatius abans de l'inici del curs

La Regidoria d'Educació realitza millores en els centres educatius abans de l'inici del curs
  MÁS FOTOS
  La Regidoria d'Educació realitza millores en els centres educatius abans de l'inici del curs - (foto 2)

  Demà, 8 de setembre, comença un nou curs escolar i des de la Regidoria d'Educació que dirigeix Yolanda Pastor s'informa de les diferents millores realitzades durant els mesos de juliol i agost en els centres educatius de la ciutat. Un curs escolar que compta amb: 685 alumnes d’Infantil, 1.677 en Primària, 1.276 en Secundària i 314 en Batxiller.

  Yolanda Pastor assenyala que "unes bones condicions de les instal·lacions i el seu entorn, són fonamentals per al benestar dels alumnes durant la seua etapa educativa, és per això que per a la Regidoria d'Educació és una prioritat i pel que, seguint el full ruta marcat a principis de legislatura, durant els mesos d'estiu no s'ha deixat de treballar perquè estiga tot preparat i en perfectes condicions en l'inici del nou curs ".
  Les millores realitzades han estat les següents:

  - C.E.I.P Alfadalí: al pati d'infantil s'ha substituït la sorra per un paviment a base de formigó que posteriorment es recobrirà part amb paviment de cautxú de protecció i amortiguant. Aquesta actuació era una reivindicació sol·licitada des de fa molt de temps, per part de l'AMPA i el centre.
  - C.E.I.P La Carrasca: S'han enrajolat les parets del menjador i reparat els esglaons de l'escala d'accés a un dels pavellons que es trobaven en molt mal estat.
  - C.E.I.P Verge dels Desemparats: En un bany, s'han substituït els sanitaris i enrajolat les parets.
  - C.E.I.P Lluís Vives. S'han substituït les lluminàries de tot el centre per altres de baix consum i de major rendiment energètic, pintat íntegre de tot el centre i ampliació de l'hort escolar.
  - C.E.I.P Santa Anna: Revisió de la instal·lació elèctrica i posada en funcionament. Paviment de cautxú en la zona de jocs.

  D’altra banda, a tots els centres escolars s'han realitzat treballs de pintura, jardineria, fontaneria, il·luminació i neteja.

  Les escoletes municipals han iniciat el curs també preparades per al seu bon funcionament durant el proper curs:

  - EIM El Caragol: S'ha reparat la coberta per a eliminar les filtracions i goteres d'aigua que afectaven a l'interior del centre. S'ha reformat el pati interior, substituint l'antic paviment i l'evacuació d'aigües.
  Yolanda Pastor indica que "des de la Regidoria d'Educació continuarà treballant durant els propers mesos i curs, perquè els nostres alumnes estiguen sempre en les millors condicions possibles".

  Per últim, des de la Conselleria d’Educació s’inicien esta mateixa setmana les obres de millora i adeqüació del gimnàs del CEIP Verge dels Desemparats i al llarg de les vacances de Nadal i Reis s’eliminarà la uralita de fibrociment del CEIP Alfadalí i es construiran dos nous serveis ubicats a eixa mateixa zona del centre. Estos dos projectes han estat possibles després de les nombroses reunions mantingudes amb el director general d’Educació per part de la regidora Yolanda Pastor i la tècnica d’Educació d’Oliva.

  Subir