5 de marzo de 2021 5/3/21

La Regidoria d'Agricultura es va reunir per a tractar el tema dels robatoris en els camps

La Regidoria d'Agricultura es va reunir per a tractar el tema dels robatoris en els camps - (foto 1)

  Des de la Regidoria d'Agricultura que dirigeix Gabriel Oltra, s'informa que, recenment, s’ha celebrat una reunió de treball amb forces de seguretat de l'estat i Policia Local per tractar el tema dels robatoris al camp.

  Aquesta reunió va tindre com objecte conèixer l'operativitat de les forces i cossos de seguretat de l'estat i establir una coordinació efectiva en la prevenció i actuacions tendents a millorar el control sobre el robatori de taronges al terme municipal, com també, en els pous de reg, a les casetes d’eines de conreu o en les cases xalet.

  A la reunió van estar presents, l'alcalde d'Oliva, David Gonzalez, el regidor d'Agricultura, Gabriel Oltra, el portaveu de Projecte Ciutadans Oliva i membre del consell agrari, Blai Peiró, el tinent adjunt de la companyia de la guàrdia civil de Gandia, el tinent responsable de la Caserna d'Oliva, el cap responsable de l'equip Roca (es dediquen a investigar els robatoris al camp), l’intendent cap de la Policia Local, Jose Fuster, l'inspector de la Policia Local, Joaquin Savall, el secretari del Consell Agrari, Vicente Collado i l’assesor del regidor d'Agricultura, Enrique Parra.

  “Es van proposar mesures de coordinació i d'actuació de les que es donarà compte en el pròxim consell agrari i que es faran extensives a tots els agricultors en una convocatòria que es realitzarà en les properes setmanes. Les mesures proposades són pioneres a la nostra comunitat” assenyalava el regidor d’Agricultura, Gabriel Oltra.

  Així mateix, des de la Regidoria d’Agricultura, s’informa a tots els agricultors que desde la conselleria s’ha donat a conéixer que des del passat 3 de novembre estan realitzant-se al terme d’Oliva tractaments aèris contra la Mosca del Mediterrani (Ceratitis capitata) a les zones citrícoles del terme municipal. El producte utilitzat és “spintor Cebo”.

  Subir