10 de abril de 2021 10/4/21

Rebecca Wey no podrà formar part de la candidatura de Compromís

  • La independent serà substituïda per la docent Rosa Malonda, de 34 anys

Rebecca Wey no podrà formar part de la candidatura de Compromís per Oliva per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. La causa ha estat no constar en el cens electoral d’extrangers residents en Espanya (malgrat estar empadronada a Oliva correctament).

En ser conscient que el seu nom no constava al cens d’estrangers, s’havia exhaurit el termini per fer reclamacions, de manera que la Junta Electoral no ha acceptat la seua inscripció en la llista de Compromís per Oliva.

A pesar d’este fet, Rebecca ha manifestat que les persones que representen a Compromís, així com el seu candidat a l’alcaldia d’Oliva, David González, continuen comptant amb el seu suport. Per això, seguirà col·laborant amb Compromís per Oliva, tant en la campanya electoral, com una vegada passades les eleccions. Rebecca continua compromesa amb la seua ciutat, Oliva.

La independent, de nacionalitat anglesa, ocupava el número 11 de la llista, i serà substituïda per Rosa Malonda, de 34 anys, mestra en un col·legi públic de la Safor i afiliada a Compromís.

Subir