elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El primer 'Rock in Oliva' tindrà lloc el proper 13 de setembre

  La Regidoria de Joventut i la Delegació de Festes han organitzat el 13 de setembre un concert dirigit al col•lectiu de joves de la ciutat a través del Casal Jove.

  Per primera vegada a Oliva tindrà lloc el “Rock in Oliva”, que comptarà amb diversos grups, i es realitzarà al pàrquing del Poliesportiu Municipal, a partir de les 19.00 hores. Les entrades anticipades es podran adquirir inicialment al casal Jove i a la Llibreria La Fona d’Oliva, per 6 euros, i 9 euros en taquilla el mateix dia del concert.

  “Seguim apostant pels postres joves, i pel seu oci. El “Rock in Oliva” és un concert per fer gaudir a la societat juvenil, i una aposta pel Rock. Ja varem encetar aquest conjunt de concerts amb el rock en valencià al Figatell’s Sound, i al festival de DJ’s” apunta Ana Morell, tinent d’alcalde i regidora de Joventut.

  “Som conscients que una part important de les festes al nostre poble, son el col•lectiu de joves, per això des de la regidoria de festes, apostem conjuntament amb la regidoria de Joventut, pel “Rock in Oliva” indica Rosa Maria Soria, regidora de Festes.

  Es podrà gaudir d ‘un cartell que inclou les actuacions de “A.P.S”, “Fosa Septika”, “El Corazón Delator”, “Astropejats” i el Dj Xavixx, a més d’una actuació especial de “El último ke zierre”.

  “Apostem pel rock local, amb distints grups d’Oliva, i “El último que zierre” que serà el colofó a aquest festival”.

   

  Subir