elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva

Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva
  MÁS FOTOS
  Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva - (foto 2)
  Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva - (foto 3)
  Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva - (foto 4)
  Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva - (foto 5)
  Primavera Educativa CEIP Santa Anna i Conservatori Josep Climent Oliva - (foto 6)

  El passat divendres 13 de maig el CEIP Santa Anna i el Conservatori de música Josep Climent d'Oliva van participar en la #PrimaveraEducativa organitzada per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  La Primavera Educativa es tracta d'una trobada que es va celebrar el 13, 14 i 15 de maig al llit vel del riu Túria i que el que pretenia era fer visible els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana.

  Sota el lema "un riu d'educació valenciana", el vell llit del riu Túria de València es va omplir d'exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament al sistema educatiu valencià.

  La #PrimaveraEducativa és, per tant, una gran festa per l'educació i un reconeixement a la dedicació, l'estima i l'esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.

  La participació dels dos centres olivers tractava d'una actuació musical i audiovisual, un treball d'intercentres amb la temàtica del circ com a eix conductor de l'activitat.

  Els xiquets i les xiquetes del conjunt de vent d'ensenyances elementals del conservatori, van interpretar tres cançons relacionades amb els circ, Stars ans Stripes, Circus March i The Can Can, al mateix temps es van projectar uns videos amb imatges, figures i dibuixos al ritme de la música realitzades pel Ceip Santa Anna. La presentació de l'acte va correr a càrrec de la directora de l'escola i d'un grup d'alumnes que caracteritzats com a personatges de circ amb xicotetes representacions donaren pas a les diferents cançons.

  Manifestar la intenció dels dos centres de continuar col·laborant en posteriors activitats, ja que aquests tipus d'activitats afavoreixen a tots.

   

  Subir