1 de abril de 2020 1/4/20

Presentació oficial de les Festes de Moros i Cristians 2014 de Oliva

Presentació oficial de les Festes de Moros i Cristians 2014 de Oliva - (foto 1)

    Este matí, s’han presentat oficialment les Festes de Moros i Crisitians 2014 de la ciutat d’Oliva. L’acte s’ha celebrat junt al tradicional castell al Parc de l’Estació.

    La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salvador Fuster, la regidora de Festes, Rosa Mª Sòria, el President de la Federació de Moros i Cristians, David Veiguela i els càrrecs festers d’enguany. D’una banda, el Capità Cristià, José Barreres i el seu Ambaixador, Jose Luis Vila i Sanz de la filada Masers. D’altra banda, el Capità Moro, Carlos Cañamás Monzonís i el seu Ambaixador, Mario Aparicio Morera del la filada Taifes.

    Les festes que donen inici demà dijous, 17 de juliol, s’allargaran fins el diumenge dia 20. A més, les Festes de Moros i Cristians d’Oliva ostenten la distinció de festa d’interés autonómic i continuen treballant dur per aconseguir la distinció de festa d’interés turístic nacional.

    Els asistents, han convidat a eixir al carrer i vindre a gaudir de les nostres festes a tots els olivers, a tota la resta de La Safor i comarques veïnes com La Marina i La Vall d’Albaida.

    Subir