elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentació dels càrrecs de Moros i Cristians d'Oliva

Presentació dels càrrecs de Moros i Cristians d'Oliva
  MÁS FOTOS
  Presentació dels càrrecs de Moros i Cristians d'Oliva - (foto 2)

  El passat dia 1 de Febrer es va celebrar al “Centre Polivalent” d’Oliva el sopar i posterior Presentació de Càrrecs. Tot coincidint amb el mig any de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva.

  Aquest any com a novetat a l’acte, els càrrecs del 2013 van passar el testimoni als nous càrrecs.

  Les comparses encarregades de capitanejar aquest any les Festes de Moros i Cristians d’Oliva, seran, la Filà Masers pel Bàndol Cristià, mentre que pel Bàndol Moro, serà la Filà Tàifes.

  Els càrrecs de Capità i d’Ambaixador de 2014 seran protagonitzats en el cas de la Filà Masers, per José Barreres Jordà, Capità Cristià, i el seu Ambaixador, José Luis Vila Sanz. Per contra i desafiant a la batalla, la Filà Tàifes té com a màxims representants a Carlos Cañamàs Monzonís, Capità Moro, i el seu Ambaixador, Mario Aparicio Morera.

  Va ser una revetlla plena d’emocions i sentiments, bon ambient i bona música, la que pogueren gaudir vora els 350 assistents a aquest acte.

  Per la seua banda, el President de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, anuncià que aquest any és un any de preparatoris ja que al proper any 2015, Oliva serà la séu de l’Assemblea Nacional de la UNDEF de 2015, fent que la ciutat d’Oliva siga coneguda a nivell nacional en l’àmbit de Festes de Moros i Cristians.

  Subir