elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Es presenta la nova revista de l'Associació de Comerciants d'Oliva

Es presenta la nova revista de l'Associació de Comerciants d'Oliva
  MÁS FOTOS
  Es presenta la nova revista de l'Associació de Comerciants d'Oliva - (foto 2)

  L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, ha presentat aquest matí a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Oliva, la segona revista “De compres per la nostra ciutat!”. Es tracta d’una publicació que pretén donar a conéixer l'ampla oferta comercial i de qualitat de l’associació, així com les ofertes puntuals que puguen oferir els diversos sectors o comerços associats.

  La presentació ha estat a càrrec del regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, de Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, i de Maria Rosa Escrivà, membre de la directiva de l’associació de comerciants.

  Per la seua banda, Pepe Salazar ha destacat “l’esforç i el gran treball que està realitzant ACCO”. Per això mateix ha volgut convidar tots els olivers, davant la campanya de Nadal i Reis que s’aproxima, “a fer les nostres compres als comerços d’Oliva per diversos motius: perquè tenim un comerç pròxim i especialitzat, que ofereix un tracte personalitzat, i perquè comprant a Oliva li donem vida a la ciutat”. Per aquest motiu, el regidor ha reiterat una vegada més el suport de la delegació que encapçala a ACCO, “pels llocs de treball i el benefici econòmic per a Oliva que generen”.

  Maria Rosa Escrivà, d’ACCO, ha explicat que presenten aquest segon número de la revista per la bona acollida que va tindre el primer. I ha destacat l’article signat per totes les òptiques associades, cosa que indica la unió dels comerciants d’ACCO. “Hem d’entendre que la nostra competència són els comerços de fora d’Oliva; nosaltres estem tots junt”, ha afegit Escrivà. En el mateix sentit, la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, ha destacat que està molt orgullosa del treball de l’Associació, “perquè estem tots junts i treballem amb il·lusió, i això es nota amb els nous comerços que s’han afegit a l’associació recentment”, i ha volgut agrair el suport del regidor Pepe Salazar als comerciants d’Oliva.

  La revista estarà disponible, de forma gratuïta, als comerços associats (uns 120 en l’actualitat), i la intenció és renovar-la de forma bimestral. De moment té una tirada de 5.000 exemplars però no es descarta en un futur incrementar, tant la tirada com la periodicitat, que podria passar a ser mensual.

  Subir