elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Pregoner i Director de Bandes Moros i Cristians Oliva

  La Junta Directiva en Funcions de la Federació de Moros i Cristians d'Oliva té el gust de presentar en premsa al Pregoner i al Director de Bandes de les Festes del 2016.

  El pregoner d'enguany és Juanra Pous Pérez, nascut a Oliva al 1979. Obrer de professió, esportista per vocació i guanyador d'incomptables carreres i campionats. Persona i esportista exemplar, mereixedor de tots els seus triomfs. És campió del

  Món Màster de 800 m i recentment ha guanyat el Campionat d'Espanya de la mateixa categoria.
  Estarà el dia 21 de juliol a l'Ajuntament d'Oliva a les 20h per a donar començament a les Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2016 amb el Pregó.

  El Director de Bandes és Enrique Alborch Tarrasó, nascut a Castelló de Rugat al 1976. Descrit pels seus col·legues de professió com molt bon compositor, director, arranjador de xaranga, i, com no, excel·lent persona, pròxim i generós. El seu estil musical és molt simfònic davant de cànons clàssics.

  Estarà el dia 21 de juliol a l'Ajuntament d'Oliva a les 20h per a donar començament a les Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2016 amb la interpretació de l'Himne de les festes "Oliva 1990" i la posterior Arrencada de Bandes.

  Subir