elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Oliva tindrà tres zones d’influència als efectes d’admissió d’alumnes als col·legis de la ciutat

Oliva tindrà tres zones d’influència als efectes d’admissió d’alumnes als col·legis de la ciutat

  La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, informa que hui mateix la Direcció Territorial d’Educació ha remés resolució favorable al model de zonificació plantejat pel Consell Escolar Municipal d’Oliva.

  Model de zonificació que disposa de tres àrees d’influència als efectes d’admissió de nous alumnes als centres escolars d’Oliva:

  - Zona 1: CEIP Lluís Vives, CEIP Santa Anna, CEIP Verge dels Desemparats i CC El Rebollet. Aquesta àrea compren la part nord del casc urbà fins al carrer del Mar, carretera del Poeta Querol, carrer de Cervantes i Passeig de Gabriel Miró (incloent aquestos carrers).
  - Zona 2: CEIP Hort de Palau, CEIP La Carrasca i CEIP Alfadalí. Aquesta àrea compren la part sud del casc urbà a partir del carrer del Mar, carretera del Poeta Querol, carrer de Cervantes i Passeig de Gabriel Miró (sense incloure aquestos carrers).
  - Zona 3: CEIP La Carrasca, CEIP Alfadalí, CEIP Lluís Vives i CEIP Santa Anna. Aquesta àrea compren les zones de la platja urbanitzacions i disseminats.

  El CC San José de la Montaña tindrà zona única per tal com és l’únic centre escolar d’Oliva que ofereix Programa Plurilingüe d’Ensenyament en castellà.

  Des de la Regidoria d’Educació es recorda que les famílies podran presentar una única sol·licitud en la qual faran constar fins a 10 centres ordenats per prioritat, entre el 9 de maig i el 19 de maig, al centre que es demane en primera instància. Per a qualsevol informació al respecte, estarem a la seua disposició en la primera planta de l’ajuntament, Departament d’Educació, de 9.00 a 14.00 hores, i a la pàgina www.oliva.es .

  Subir