elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Oliva va reconèixer la trajectòria als alumnes que han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Oliva va reconèixer la trajectòria als alumnes que han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic

  La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva va organitzar, el passat dissabte, un acte de reconeixement als alumnes que han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària i d’Educació Secundària, dels centres escolars de la ciutat d’Oliva, corresponent al curs 2014-2015.

  Per primera vegada l'ajuntament ha realitzat el reconeixement als alumnes de la nostra ciutat. “Personalment desitge que aquest premi tinga continuïtat els pròxims anys i es celebre durant molt de temps, ja que serveix per a demostrar el nostre compromís en una cosa tan necessària per a les persones com és l'educació” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

  A l’acte varen assistir l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, i altres regidors de la corporació municipal.
  L’alcalde, David González, també va aprofitar per felicitar als alumnes premiats pel seu esforç i magnífic resultat, a les seues famílies i als centres educatius, alhora que va recordar a molts alumnes que s’havien quedat a les portes del premi. Finalment, l’alcalde va demanar als premiats companyerisme, humilitat i els va encoratjar a continuar treballant amb il·lusió.
  Aquesta iniciativa, impulsada des de la Regidoria d'Educació, vol reconèixer la trajectòria, i sobretot l'esforç, realitzat en els estudis pels alumnes de la nostra ciutat.

  “Vull aprofitar aquesta ocasió per a agrair als docents la seua atenció i dedicació diària en l'ensenyament dels nostres fills; sou sense dubte un dels pilars bàsics en la formació i futur de tots ells. També donar les gràcies per l'esforç de col·laboració en aquesta tasca dels pares, i fins i tot dels iaios, ja que entre tots aconseguim que els nostres fills cresquen preparats front als reptes que els oferirà la vida adulta” explicava la regidora Yolanda Pastor durant el transcurs de l’acte realitzat al saló de Plens de l’ajuntament. Tots els alumnes assistents varen rebre el llibre “Oliva en Blanc i Negre”.

   

  Subir