19 de agosto de 2019 19/8/19

Oliva obté una nova subvenció de 10.576 euros del ministeri de Treball

Oliva obté una nova subvenció de 10.576 euros del ministeri de Treball - (foto 1)

David González, tinent d’alcalde delegat d’Ocupació i Empresa, informa que l’Ajuntament d’Oliva ha rebut una subvenció de 10.576 euros, per part del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal).

Esta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Remanents Projectes de Garantia de Complements de Renda” que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el Servef.
L’Ajuntament d’Oliva té previst iniciar les contractacions a partir de l’1 de desembre amb finalització el 31 de desembre. Els treballs consistiran en el manteniment i el•liminació de canyes i vegetació en camins rurals del terme municipal. En total, es contractaran 8 treballadors, dels quals 7 seran peons i 1 encarregat.

Estes 8 contractacions es sumen a les 114 que es varen realitzar en juny de 2014 dins d’este mateix programa.

Els requisits per poder accedir a una d’aquestes contractacions són estar en situació de desocupació, haver treballat en el règim especial agrari com a mínim un mes durant els últims nou mesos o com a mínim dos mesos durant els últims 12 mesos.

ocultar
Oliva obté una nova subvenció de 10.576 euros del ministeri de Treball
Subir